kék autó fólia

APA ULTRAJET PREMIUM WRAPPING AUTÓFÓLIA

Az APA legújabb fejlesztésű, öntött autófólia családja. A piacon elérhető, új generációs autófóliák közé tartozó Ultrajet nyomásérzékeny ragasztórendszernek köszönhetően kifejezetten könnyűvé teszi a telepítést.

Fóliázáskor a kezdeti tapadása a kellő nyomás eléréséig gyakorlatilag nulla, így a fólia pozicionálhatósága extrém jó. Ragasztó rétege ellenálló, nem hajlamos le és megszakadásra telepítéskor. A fényes felületű fóliák egy átlátszó, hőpréselt PET védőréteggel vannak ellátva, amely biztosítja, hogy szállítás és tárolás közben ne sérüljön a felület, valamint a végeredmény szuper sima és fényes hatású legyen.

Az APA autófólia család szélessége 145 és 152 cm között, a vastagsága pedig 90 és 160 micron között található, termékkörtől függően.  Színek és részletes termékleírás

Minden szín
apa autófóliák
Elérhető színek

GLOSS

Az APA egyszínű, fényes autófólia sorozata, élénk, tartós, vibráló színek, minden igényt kielégítő tárháza. Kiválóan fedő, könnyen telepíthető, lágy, öntött fóliák. Az Ultra Gloss típusok PET védőfóliát hordoznak a felületükön, a még tökéletesebb végeredmény érdekében.

A fóliák vastagsága 90 és 140 micron között, várható élettartamuk pedig 4 és 8 év között van, színtől függően.

zöld fólia autó
Elérhető színek

GLOSS METAL

Az APA metál hatású, fényes autófólia sorozata, élénk, tartós, igényes színek, minden árnyalatban. Különleges, irizáló hatású fóliáink és limitált kiadású válogatásaink kiemelkedőek a piacon. Kiválóan fedő, könnyen telepíthető, lágy, öntött fóliák. Az Ultra Gloss típusok PET védőfóliát hordoznak a felületükön, a még tökéletesebb végeredmény érdekében.

A fóliák vastagsága 90 és 160 micron között, várható élettartamuk pedig 4 és 6 év között van, színtől függően.

auto folia rószaszín fiat
Elérhető színek

MATT

Az APA egyszínű, matt és selyemfényű autófólia sorozata, élénk, tartós színek, minden gépjárműre. Kiválóan fedő, könnyen telepíthető, lágy, öntött fóliák.

A fóliák vastagsága 90 és 140 micron között, várható élettartamuk pedig 4 és 8 év között van, színtől függően.

apa deadred fólia

PAINT IS DEAD – SIGNATURE COLLECTION

Az APA és az amerikai Paint is Dead kollaborációjából született Signature Collection autófólia család. Elképesztően mély metál hatású, természetesen Ultra Gloss felülettel és a legmodernebb ragasztóval ellátott prémium, öntött termékek. Minden APA Signature Collection doboz egyedi grafikával készül és minden dobozban megtalálható egy kitűző az adott autófóliához. Elérhető 15 és 25 méteres tekercsekben.

A fóliák vastagsága 160 micron, várható élettartamuk pedig 4 év.

yaasblue fólia apa
apa sparkle fólia
Elérhető színek

SPARKLE

Az APA örök elegáns metálszemcsés fekete és fehér autófólia típusai. A Super Candy fóliákkal ellentétben ezek enyhén szemcsézett termékek, túlzásoktól mentesen, kifejezetten stílusos hatást keltve.

 

A fóliák vastagsága 120 micron, várható élettartamuk pedig 4 év.

apa matt metál fólia
Elérhető színek

MATT METAL

Az APA metál hatású, matt és selyemfényű autófólia sorozata, élénk, tartós, igényes színek, minden árnyalatban. Kiválóan fedő, könnyen telepíthető, lágy, öntött fóliák.

A fóliák vastagsága 90 és 160 micron között, várható élettartamuk pedig 4 és 6 év között van, színtől függően.

super candy autó fólia
Elérhető színek

SUPER CANDY

Az APA Super Candy autófólia széria, a piacon egyedülállóan mély metál hatású felülettel rendelkező csomagoló termékek. Mind a fényes, mint a szatén kivitel hatalmas metál szemcséket tartalmaznak, ezek kinézetre egy több rétegben lakkozott fényezés hatását keltik. Elérhető Ultra Gloss kivitelben is.

A fóliák vastagsága 140 micron, várható élettartamuk 4 év.

APA gemstone fólia
Elérhető színek

GEMSTONE

Az APA 2022-es nagy újdonsága a SEMA Show-n bemutatott Gemstone autófólia család, melyek kizárólag öntött, ultra magas fényű felülettel rendelkező darabok. A Gemstone nálunk a nézőponttól függően látható színváltós hatás szinonímája, így bámulatos végeredmények érhetőek el ezekkel a fóliákkal. A piaci álaghoz képesti viszonylagos vastagsága ellenére is könnyen kezelhető, így egy jól telepíthető, tartós fólia.

A fóliák vastagsága 160 micron, várható élettartamuk pedig 4 év.

3d autó fólia
Elérhető színek

CARBON 3D

Az APA gyár öntött, karbon hatású autófólia sorozata. Különösen könnyen telepíthető, nagy választékban elérhető termékek. Kezdve a hagyományos fekete szénszál hatású fóliáktól egészen a legújabb kovácsolt felületű, texturázott fóliáig minden megtalálható a kínálatban.

fluo fólia
Elérhető színek

FLUO

Az APA többrétegű, fluoreszkáló autófólia családja. Dekorálásra, részleges vagy teljes bevonásra is használható, légcsatornás autófólia.

A tekercs szélessége 152cm, a vastagsága 160micron. Várható élettartama rövid.

 

matt autófólia

ULTRA MATT

Az APA páratlan terméke az Ultra Matt autófólia család. Már-már bársonyszerű felülete a lehető legtöbb fényt elnyeli visszaverés nélkül, így egy még az APA Matt autófóliáknál is sokkal mattabb hatású felületet kapunk. Karcállósága átlagon felüli, hő hatására hamar visszanyeri az eredeti állapotát. A különleges mattsága miatt minden szemet vonz.

A fóliák vastagsága 110 micron, várható élettartama 4-6 év.

apa taxi sárga fólia

APA TAXI SÁRGA RAL 1023

Az APA Taxi Yellow, a piacon elérhető legvastagabb taxisárga autófólia. 140 mikronos vastagsága és dupla rétegű, fehér hátuljú kialakítása biztosítja, hogy bármilyen autó alapszínen megfelelő fedéssel rendelkezik. Kiváló színtartóssággal bír. Telepíthetősége öntött kivitelű autófólia révén egyszerű és évek múltán is eltávolítható.

A tekercs szélessége 150cm, vastagsága pedig 140micron. Várható élettartama 4-6 év.

nyomtatható fólia autóra

SOLVENT / UV / LATEX DIGITAL WRAP FÓLIA

A piacon használt legtöbb nyomtatóval kompatibilis, kiváló minőségű nyomtatható autófóliák, 137 és 152 cm közötti tekercs szélességben, nyomásérzékeny ragasztóval a könnyű telepíthetőség érdekében. Kínálatunkban megtalálható a hozzá illő fényes és matt lamináló, valamint különleges, UV nyomtatáshoz használható laminálók is.

hajó fóliázás

HAMAROSAN ÚJ TERMÉK ÉRKEZIK

MOTOR DEKOR LAMINÁLÓ

MBK MOTORFÓLIÁK

Kifejezetten a motocross versenymotorok alacsony tapadású PP és PE motoridomjaira kifejlesztett nyomtatható fólia család. Szuper erős ragasztójának köszönhetően megbízhatóan tapad az említett felületekre is. Kiváló minőségben nyomtatható Solvent, Eco-Solvent, Latex és UV technológiájú nyomtatókkal. Egyedülálló prémium minőségű nyomtatható króm és holografikus króm fóliák, amelyekkel bármilyen különleges és egyedi design terv megvalósítható. A grafika védelméről a 200, 300 és akár 400 micron vastagságban, akár textúrázottan is elérhető Motokrossz lamináló fóliák gondoskodnak.

APA CSOMAGOLÓ ÉS VÉDŐ FÓLIÁK

autó kővédőzés

KAROSSZÉRIA VÉDŐFÓLIA

Az APA kínálatában megtalálhatóak a legmodernebb, önregenerációra képes, szuper fényes víztiszta és szatén hatású kőfelverődés elleni védelmet nyújtó autófóliák. Vízlepergető hatású bevonattal ellátott PU fóliánk egy 160 micron vastagságú, kifejezetten nagy védelmet adó autófólia. Ugyanennek a szatén változata pedig selyemfényű hatást kölcsönöz a felületnek, a gyári fényezés színét és effektjét megtartva.
A kínálat másik vége egy jó ár-érték arányú PVC autófólia, amely gyártástechnológiájának köszönhetően szintén gyönyörű felületet ad. Műanyag hordozója semlegesíti a felületegyenetlenségeket, 150 micronos vastagsága pedig biztosítja, hogy védjen a karcolásoktól, kőfelverődésektől.

autó üveg fóliázás

HŐVÉDŐ AUTÓÜVEG FÓLIA

Az APA minden igényt kielégítő sötétítő-hővédő autóüveg fólia sorozata. Szimpla, vagy dupla régetű kivitelei egyformán egyszerűen telepíthetőek, gyönyörű színezettel rendelkeznek, így gyakorlati előnyei mellett igazi dísze lehet az autónak.  Hővédelmük a piac élvonalába tartozik, ezáltal kiváló védelmet nyújt a hátsó ülés utasainak a káros sugaraktól.

autó lámpa fólia

LÁMPA FÓLIA

Az APA egyedülálló lámpafólia családja. Lágy, öntött kialakításának és légcsatornás ragasztójának köszönhetően gyerekjáték a telepítés, jelentősen felgyorsítható a folyamat a vizesen telepíthetős fóliákhoz képest. Különlegessége még az APA ultra fényes sorozatához hasonló PET műanyag védőfóla, amely biztosítja a még szebb végeredmény elérését. Kínálatunkban négy árnyalat elérhető, azonnal raktárról.

A fólia vastagsága 70 micron, várható élettartama pedig 5 év.