nyomtaható fólia

NYOMTATHATÓ FÓLIA

Az APA gyár nyomtatható fóliáinak egyedülállóan széles tárháza biztosítja, hogy bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, legyen az jármű, reklámfelület, vagy akár egy ingatlan felületei. Nyomtatáható anyagaink használhatóak Solvent, Eco-Solvent, Latex és UV nyomtatókkal. Tovább

lamináló fólia árak

LAMINÁLÓ FÓLIA

Az APA nyomtatható fóliáihoz készült, prémium minőségű lamináló fóliái, bármilyen felhasználásra. Öntött és hengerelt megoldásaink, valamint speciálisan UV nyomtatásra optimalizált termékeink a lehető legmagasabb minőségű nyomtatást biztosítják . Tovább

Az APA nyomtaható fólia a piacon használt legtöbb nyomtatóval kompatibilis. Már a Magyar piacon is elérhető kiváló minőségű nyomtatható és lamináló fóliák, 106 és 159 cm közötti tekercs szélességben, a nyomásérzékeny 3D anyagtól, a ponyva, póló és egyéb fóliákon át az event fóliákig, minden megtalálható az APA kínálatában.

APA NYOMTATHATÓ FÓLIÁK

nyomtatható autófólia

NYOMTATHATÓ AUTÓFÓLIA

Az APA nyomtatható, öntött karosszéria fóliái a piacon elérhető legmagasabb minőségű, ultra könnyen telepíthető, nyomásérzékeny, légcsatornás ragasztóval ellátott termékek. Kiváló száradási és fedési tulajdonsággal rendelkeznek. Gyönyörű, ragyogó színek érhetőek el a használatukkal, elérhető fényes és matt laminálókkal biztosítja a tökéletes végeredményt.

motokrossz folia motorfolia

MOTOKROSSZ FÓLIA

Az APA különleges, motorkerékpár elemekre optimalizált nyomtatható fóliái. Kínálatunkban elérhetőek a nyomtatható fehér, átlátszó, de a nyomtatható króm és holografikus króm fóliák is. Közös tulajdonságuk, hogy a ragasztójuk speciálisan az alacsony felületi feszültségű, ezáltal alacsony tapadású PP és PE idomszettekre van optimalizálva, így a grafikák tartóssága csak a sofőrön fog múlni.

long life fólia apa

LONGLIFE FÓLIA

Az APA 7-10 éves élettartamú nyomtatható fóliái között egyaránt megtalálhatóak az öntött, illetve a hosszú élettartamú hengerelt fóliák egyes típusai is, akár kiválóan fedő, légcsatornás ragasztóval ellátott változatban is, a hozzá való laminálókkal együtt.

nyomtaható fólia

MEDIUM LIFE FÓLIA

Az APA 5 éves élettartamú hengerelt, nyomtatható fóliák különböző kivitelei biztosítják, hogy a feladathoz legmegfelelőbb megoldással dolgozhasson, akár kiválóan fedő, légcsatornás ragasztóval ellátott változatban is, a hozzá való laminálókkal együtt.

teherautó fólia truck film

TRUCK PONYVAFÓLIA

Az APA egyedülálló termékének a nyomtatható fólia változata. Speciális ragasztójának köszönhetően kémiai kötésbe lép a ponyva felületével, extra lágy kialakítása miatt pedig semmilyen körülmények között nem válik el a felszíntől, így évekig tartósan szolgál. Elérhető fényes, illetve laminálást nem igénylő matt változatban is.

eltávolítható matrica gyártás

ELTÁVOLÍTHATÓ CIMKE FÓLIA

Az APA kifejezetten könnyen eltávolíthatóra tervezett, nyomtatható címke fóliái. Ragasztójának a különleges kialakítása miatt egy mozdulattal, maradványok nélkül távolítható el.

high tack fólia

HIGH TACK FÓLIA

Az APA ultra erős tapadású nyomtatható fóliái. Ragasztója biztosítja, hogy alacsony felületi feszültségű, apoláris felületen is kiváló és tartós tapadásra képes, így kannákra, hordókra, valamint különböző anyagú porózus felületekre a legjobb választás. Kínálatunkban megtalálhatóak öntött és hengerelt kivitelű termékek is.

cimke fólia ár

CÍMKE FÓLIA

Az APA áltlános, címkenyomtatáshoz használható fóliái. Minőségi, tartós, könnyen használható termékek.

nyomtatható ablak fólia

NYOMTATHATÓ ABLAKFÓLIA

Az APA kínálatában megtalálható belsőépítészeti fóliák nyomtatható ablakfólia változatai. Repertoárunkban szerepelnek a nyomtatható savmart valamint homokfúvott üvegfóliák, ezen kívül a speciálisan az ablaküvegekhez tervezett PET anyagú, optikailag ultratiszta, tehát gyakorlatilag a nyomtatott részen kívül láthatatlan dekorfóliák is.

nyomtatható fal fólia

NYOMTATHATÓ FAL FÓLIA

Az APA kínálatában megtalálható belsőépítészeti fóliák nyomtatható falfólia változatai. Kínálatunkban szerepelnek a kifejezetten egyenetlen felületekhez használható öntött, illetve extra erős ragasztóval ellátott, szuper lágy hengerelt fóliák is. Minden termékünk ragyogó, hosszan tartó színeket és egyedi végeredmént biztosít.

padló fólia ipari

NYOMTATHATÓ PADLÓ FÓLIA

Az APA kínálatában megtalálható belsőépítészeti fóliák nyomtatható padlófólia változatai. Speciális felületüknek köszönhetően különböző csúszásgátási szabványnak megfelelő termékeink közül mindenhová megtalálhatja a legmegfelelőbb terméket.

APA LAMINÁLÓ FÓLIÁK

lamináló fólia 1

LONG TERM

Az APA 7-10 éves élettartamú nyomtatható fóliáihoz való, szintén hosszan tartó minőséget biztosító laminálók, fényes és matt kivitelben, akár UV nyomtatáshoz optimalizált változatban is.

meduim term lamináló fólia

MEDIUM TERM

Az APA 5 éves élettartamú hengerelt, nyomtatható fóliáinak a laminálói. Kristálytiszta, színtorzítástól mentes, mint az összes APA lamináló. Fényes és matt kivitelben, akár UV nyomtatáshoz optimalizált változatban is.

rövid élettartam lamináló

SHORT TERM

Az APA 3 éves élettartamú laminálói, fényes és matt kivitelben.

lamináló UV nyomtatáshoz

LAMINÁLÓ UV NYOMTATÁSHOZ

Az APA öntött és hengerelt kivitelű, UV nyomtatásokhoz kifejlesztett, hosszan tartó minőséget biztosító lamináló fóliái, fényes és matt kivitelben.

ponyva lamináló

TRUCK PONYVA LAMINÁLÓ

Az APA egyedülálló nyomtatható ponyvafóliájának a laminálója. Elérhető fényes, illetve matt változatban is.

polyester lamináló

POLYESTER LAMINÁLÓ

Az APA különleges, optikailag tökéletesen semleges hatású PE laminálói, amelyek nyomtatott üvegfóliázáshoz elengedhetetlenek, a gyakorlatilag észrevétlen telepítéshez. Ebbe a csoportba tartoznak a speciális, Anti-Graffiti laminálók is.

padló fólia lamináló

PADLÓGRAFIKA LAMINÁLÓ FÓLIA

Az APA kínálatában megtalálható belsőépítészeti fóliák laminálható padlófólia változatai. Speciális felületüknek köszönhetően különböző csúszásgátási szabványnak megfelelő termékeink közül mindenhová megtalálhatja a legmegfelelőbb terméket.

fali dekor lamináló

FAL DEKOR LAMINÁLÓ FÓLIA

Az APA kínálatában megtalálható belsőépítészeti fóliák nyomtatható falfóliáinak a laminálói. Mosható felületüknek köszönhetően védik a nyomtatást az UV-tól és a különböző szennyeződésektől.

belsőépítészeti lamináló fólia

BÚTORFÓLIA LAMINÁLÓ

Az APA bútorfólia kínálatában található nyomtatható illetve egyéb színfóliák védőlaminálói. Speciális textúrázott felülete tartós védelmet biztosít a grafikának, színeknek.

CSOMAGOLÓFÓLIA LAMINÁLÓ

DIGITAL WRAP LAMINÁLÓ

Az APA járművekhez kifejlesztett nyomtatható fóliáinak a csúcsminőségű, öntött laminálói. Használata hosszú távon megvédi a nyomtatást az UV-tól. Elérhetőek fényes és matt kivitelben, hosszú élettartammal. 

MOTOR DEKOR LAMINÁLÓ

MOTOR DEKOR LAMINÁLÓ FÓLIA

Az APA motorsportokhoz kifejlesztett nyomtatható fóliáinak a laminálói. Vastagságuk (200-400mikron) lehetővé teszik, hogy az extrém igénybevételeknek is ellenálljanak védelem terén. Speciális csúszásbiztos kivitelekben is kapható, a motor irányíthatóságának növeléséért.

SPECIÁLIS LAMINÁLÓ FÓLIÁK

Az APA által gyártott speciális felhasználású laminálók, nyomtatott fóliákhoz, vagy önálló felhasználásra.

antibakterális lamináló fólia

ANTIBAKTERIÁLIS ÉS ANTIVIRULENS FÓLIÁK

Az APA által kifejlesztett speciális felületvédő fóliák kifejezetten a baktériumok, illetve a vírusok terjedése ellen lett kifejlesztve. Többek között klinikai tesztekkel igazoltan véd a SARS-Cov2 (COVID-19) vírus szaporodása ellen, ezáltal kitolva a felület fertőtlenítések szükséges gyakoriságát. Elérhető akár légcsatornás ragasztós változatban is.

üzemenyag álló lamináló fólia

FUEL RESISTANT LAMINÁLÓ FÓLIA

Az APA oldószer kipárolgásoknak ellenálló ragasztójú fóliájának a laminálója. Megbízható, tartós megoldás benzinkutaknál a kútoszlopok környékére helyezett matricáknál.

3d lamináló fóliák

3D LAMINÁLÓ FÓLIÁK

Az APA speciális, textúrázott effektlaminálói, melyek élethűen utánozzák az egyes felületeket, a lehető legélethűbb hatást kiváltva. Szálhúzott, faerezet, bőrfelület és egyéb effektusok érhetőek el.