APA S.P.A OLASZORSZÁG

Egy gyártó, amely büszkén hirdeti identitását / „olaszságát”. Eközben a fóliás világ utolsó nagy családi vállalkozásaként vállalja, hogy a jövőben is megtartja tradicionális értékeit. A folyamatos fejlesztések, új technológiák iránti kutatások biztosítják, hogy az elmúlt 40 évhez hasonlóan továbbra is szerves részét fogják képezni a piacnak.

Öntött és hengerelt anyagaik különösen széles tárháza biztosítja, hogy minden vásárló megtalálja a számítását a kínálatunkban, bármilyen felhasználási célja is legyen. Természetesen a modern idők hangját hallva az APA is mindent megtesz azért, hogy a környezetre gyakorolt káros hatásokat minimalizálja, így a gyártási folyamatok fejlesztésével elérték, hogy a hulladékképződés a lehető legkevesebbre csökkent.

A gyár így a környezetvédelmi ISO 14001 szabvány büszke birtokosa, amellyel csak a környezetünk iránt legelhivatottabb vállalatok rendelkeznek.

AH Fólia Nagykereskedelem

AH Fólia Kft

A 2022-ben indított vállalkozásunk egy természetes folyamat részeként, a cégvezetés összesítve immáron több mint 20 éves üzleti tapasztalatára építve, a hazai piaci résztvevőket kiegészítve, a meglévő és jövőbeni ügyfeleink maximális kiszolgálását szem előtt tartva indult el.

A  gyártóhoz hasonlóan mi is büszkén vállaljuk az általános sztenderdektől eltérő hozzáállásunkat, nálunk minden vásárló azt érzi, hogy bármilyen kérdéssel bátran megkereshet minket, találunk rá megoldást.

Friss piaci szerplőként is törekszünk bőséges raktárkészlet fenntartására, a lehető leggyorsabb kiszolgálás érdekében, az appllikáló fóliáktól kezdve a nyomtatható és autókarosszéria fóliákon át a bútorfóliákig minden megtalálható folyamatosan bővülő kínálatunkban.

Márkabolt és bemutatóterem