fólia pólóra

HŐTRANSZER PÓLÓFÓLIA

Az APA egyedülállóan könnyen és gyorsan telepíthető hőpréselhető ruházati fóliái kimagasló teljesítményt nyújtanak bármilyen anyagon, bármilyen színben. T-Fast ultramatt, T-Soft ultralágy fólia, Glitter, Metál és még számtalan lehetőség az APA termékkínálatában. Tovább

hőtranszfer póló fólia

NYOMTATHATÓ HŐTRANSZFER FÓLIA

Az APA prémium minőségű, színes pólófóliái elérhetőek nyomtatható változatban is, a teljesen egyedi arculatokhoz. Telepíthetőségük és anyagtulajdonságaik teljesen megegyeznek a színes változatokkal. Tovább

APA HŐTRANSZFER PÓLÓFÓLIÁK

pólófólia mez tfast

APA T-FAST

Ultra-matt fólia, pamut és poliészter anyagokhoz. Ez a fólia követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné.

póló fólia puha

APA T-SOFT

Matt, extra lágy fólia, plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz. Telepítés után puhának érződik. Ez a fólia öntapadó ragasztóréteggel van ellátva, ezáltal megkönnyíti a vágott formák pozícionálását. Követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné. Élénk, jól takaró színek.

fényes póló fólia

T-SOFT EXTRA GLOSS

Extra fényes fólia, kifejezetten plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz. Telepítés után puhának érződik. Ez a fólia öntapadó ragasztóréteggel van ellátva, ezáltal megkönnyíti a vágott formák pozícionálását. Követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné. Élénk, jól takaró színek.

t glitter fólia

T-GLITTER

Csillogó effektes fólia, kifejezetten plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz. Telepítés után puhának érződik. Ez a fólia öntapadó ragasztóréteggel van ellátva, ezáltal megkönnyíti a vágott formák pozícionálását. Követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné. Élénk, jól takaró színek.

fólia pólóra

T-FLOCK

Flokkolt hatású fólia, magas rostsűrűséggel kifejezetten plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz. Telepítés után puhának érződik. Követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné. Élénk, jól takaró színek.

fólia matrica ruhára

T-WAY

Matt, ultra lágy anyag Nylon, Poliészter és egyéb hidrofób textilekhez. Ideális alapanyag esernyők, esőkabátok, széldzsekik, láthatósági mellények, sporttáskák dekorálására. Telepítés után puhának érződik. Követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné. Ez a fólia öntapadó ragasztóréteggel van ellátva, ezáltal megkönnyíti a vágott formák pozícionálását. Élénk, jól takaró színek.

3d póló matrica apa t-puff

T-PUFF

Hő hatására felpuffadó fólia, kifejezetten plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz, 3D hatással.

apa t-reflex póló fólia

T-REFLEX

Fényvisszaverő fólia, kifejezetten plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz.

t-lumix apa fólia

T-LUMIX

Utánvilágító fólia, kifejezetten plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz.

póló matrica apa

T-SUBLISTOP

Subli-Stop fóliák, a poliészter és akril anyagokhoz, amik oldószeres festékekkel vannak színezve. Ez a fólia egy speciális réteget képez a textilfestékekkel szemben, ezzel kiküszöbölve azok kioldódását és a fólia elszíneződését. Egyszerű vágni és kiszedni, követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné. Ez a fólia öntapadó ragasztóréteggel van ellátva, ezáltal megkönnyíti a vágott formák pozícionálását.

metál póló fólia

T-METAL

Tükrös, fémes hatású fólia, kifejezetten plottervágott szövegekhez és formákhoz, pamut és poliészter vagy vegyes anyagokhoz. Telepítés után puhának érződik. Ez a fólia öntapadó ragasztóréteggel van ellátva, ezáltal megkönnyíti a vágott formák pozícionálását. Követi az anyag felületét anélkül, hogy a vastagságát jelentősen növelné. Élénk, jól takaró színek.

NYOMTATHATÓ HŐTRANSZFER PÓLÓFÓLIÁK

hőtranszfer póló fólia

T-FASTPRINT

A T-FAST pólófólia család nyomtatható változata. Részletek

nyomtatható póló fólia

T-SOFTPRINT

A T-SOFT pólófólia család nyomtatható változata. Részletek

nyomtatható póló fólia 2

T-SUBLIPRINT

A T-SUBLISTOP pólófólia család nyomtatható változata. Részletek

fólia matricához

T-WAYPRINT

A T-WAY pólófólia család nyomtatható változata. Részletek