bútorfólia

BÚTORFÓLIA

Az APA Bútorfólia család termékei különleges, prémium kinézetet biztosítanak otthona átalakításához, felújításához. Egyszerűen telepíthető, tartós megoldást nyújtanak bármilyen igény esetén. Az OVERTOP fóliák között találhatóak a kifejezetten vastag, AC5 kopásállósági tanúsítványú termékek, így kiválóan használhatóak munkapultokra, vagy akár padlóra is. Az ELEGANCE és COVER szériák különlegesen prémium hatású kialakításuknak és egyedi felületüknek köszönhetően elképesztő végeredményt biztosítanak bármely bútor fóliázása esetén.  Az APA Bútorfóliák gyakorlatilag végtelen kombinálási lehetőséget nyújtanak az effektezett felületű lamináló fóliák és a széles színválasztékkal rendelkező hosszú élettartamú, légcsatornás ragasztóval ellátott APA Premium 610 plotterfólia család kompatibilitásának köszönhetően.
Természetesen a telepítéshez szükséges szerszámok, eszközök és segédanyagok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Bemutatótermünkben, vagy telepítő partnereinknél megtekintheti a termékmintákat.

fal fólia aszfalt

FAL FÓLIA

Az APA Fal fólia család termékei között megtalálhatóak a falra telepíthető, öntött, valamint hengerelt nyomtatható fóliák, ezen kívül az egyéb, különleges, színes, illetve textúrázott felületű prémium fóliák. Egyszerűen telepíthető, kifejezetten tartós megoldást nyújtanak otthonok, üzlethelységek, irodák falaira.

Az installáláshoz szükséges szerszámok, eszközök és segédanyagok is megtalálhatóak bemutatótermünkben, vagy telepítő partnereinknél is megtekintheti a termékmintákat.

üveg fólia frost

ABLAK, ÜVEG FÓLIA

Az APA Üveg fólia termékkínálata különleges hatású, prémium megoldásokat biztosítanak az üvegfelületekre. Az APA fóliákra jellemzően egyszerűen telepíthető, tartós megoldást nyújtanak bármilyen igény esetén. Termékeink között megtalálható a légcsatornás ragasztóval ellátott savmart homokfúvott hatású fóliáktól kezdve, a kimagaslóan jó hatásfokú kültéri-beltéri hővédő épületüvegeken át a különleges színjátszó hatású irodaüveg fóliákig minden.

Természetesen a telepítéshez szükséges szerszámok, eszközök és segédanyagok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Bemutatótermünkben, vagy telepítő partnereinknél megtekintheti a termékmintákat.

padló fólia

PADLÓ FÓLIA

Az APA padlófólia család termékei különleges kialakításuknak köszönhetően egyszerűen telepíthető, nyomtatható, tartós megoldást tudnak nyújtani. Padlógrafikák vagy marketing anyagok, illetve általános csúszásgátló felületek elhelyezéséhez kiválóan alkalmazhatóak. Többféle csúszásgátlóségi megfelelőségi szabványnak megfelelő, akár aszfalt hatású fólia is elérhető az APA kínálatából.

A telepítéshez szükséges szerszámok, eszközök és segédanyagok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Márkaboltunkban és telepítő partnereinknél megtekintheti a termékmintákat.